Het Arsenaal Vlissingen

Welkom in

Het Arsenaal Vlissingen

Het Arsenaal Vlissingen

Ontdek de leukste attractie van Zeeland. Van het bovendek tot in het donkere ruim, in dit zeeroversnest is voor jong en oud van alles te beleven!

Adres:

Arsenaalplein 7
4381 BL
Vlissingen

Kenmerken Het Arsenaal Vlissingen

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur
In de zomermaanden geopend van 10:00 tot 20:00 uur

Prijzen

Volwassenen: € 14,50
Bestel je kaartje online voor 15% korting!

Website

www.arsenaal.nl

Parkeergelegenheid

Gemeentelijke parkeerplaatsen

Parkeerkosten

Gemeentetarief

Informatie Het Arsenaal Vlissingen

Ontdek de leukste attractie van Zeeland. Van het bovendek tot in het donkere ruim, in dit zeeroversnest is voor jong en oud van alles te beleven! Speur als een echte piraat op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten.

Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip in een spectaculaire piratentheatershow. Hier word je voorbereid op het piratenleven.

Lukt het jou om te enteren? Een kanon af te vuren? Of te schieten? Doorsta de piratentest en ga als piraat op avontuur. In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat ‘zeebenen’ zijn. Het echte werk begint zodra je aan boord stapt van de scheepssimulator. Je ervaart een bloedstollende zeeslag.

Wij hebben een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria. Sta oog in oog met een echte haai. Aai zelfs de haaien en roggen en ga op avontuur in onze onderwaterwereld met een tropische zaal, met maar liefst vier grote nieuwe aquaria. Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. Er worden regelmatig rondleidingen en voederdemonstraties gegeven.

Durf jij het aan? Kom dan nu naar Het Arsenaal!