Europapark

Welkom in

Europapark

Europapark

Europapark is Duitslands’ grootste thematische attractiepark. Het park is zelfs zo groot, dat het Disneyland Parijs overtreft!

Adres:
Europapark-Straße 2,
Rust
Duitsland

Kenmerken Europapark

Openingstijden

Raadpleeg de website van Europapark voor de actuele openingstijden!

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 44,50
Kinderen op hun verjaardag: gratis
(tot 12 jaar, op vertoon van een legitimatiebewijs)
Volwassenen: € 52,00
Bezoekers vanaf 60 jaar: € 44,50
Gehandicapten (op vertoon van een doktersverklaring): € 44,50

Website

www.europapark.de

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid bij het park

Parkeerkosten

Per dag € 6,00
Voor gasten van de volgende hotels is parkeren gratis: Colosseo, Santa Isabel, El Andaluz en Alcazar

Informatie Europapark

Europapark is Duitslands’ grootste thematische attractiepark. Het park is zelfs zo groot, dat het Disneyland Parijs overtreft. Europapark ligt ongeveer 35 kilometer ten noorden van de plaats Freiburg en beschikt over 4 themahotels met een 5e in de planning. Als je liever kampeert, kan dat ook op het kampeerterrein, waar je slaapt in een western-koets of een indianen tipi.

Europapark draait om Europa. In het park zijn verschillende gebieden te vinden die allen over een ander Europees land gaan. Je reist dus in feite door Europa maar dan in het klein! Zo kan je in het Nederlandse gedeelte bijvoorbeeld een ritje maken in de stijl van de Batavia en leer je alles over de piraten in Batavia. In Europapark zijn verschillende attracties te vinden, van achtbanen tot draaimolens en van een raftbaan tot botsauto’s. In Themapark Europapark vind je ze allemaal!

Tijdens een bezoek aan het park kan je lekker snacken bij een van de standjes of heerlijk uit eten in een van de restaurants die het park rijk is. In deze restaurants worden tevens spectaculaire shows opgevoerd. een genot voor maag en oog. Voor iedereen van elke leeftijd is er wel wat te doen. Geen zin meer in alle attracties, geniet dan van een heerlijk diner of loop gewoon rond in het park en kijk je ogen uit. En ben je wel dol op attracties, dan is er genoeg gezegd. Gewoon Europapark binnenstappen en je mee laten sleuren door alle achtbanen, wildwaterbanen en andere attracties.