Duinrell

Welkom in

Duinrell

Duinrell

Duinrell heeft vele soorten attracties en is met name gericht op gezinnen met kinderen, maar het park kent ook een aantal attracties voor wat oudere kinderen.

Adres:

Duinrell 1
2242 JP
Wassenaar

Kenmerken Duinrell

Openingstijden

Bekijk de website van Duinrell voor de meest actuele openingstijden!

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen (exclusief Tikibad): € 22,00

Website

www.duinrell.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 5,50

BANNERRUIMTE

Informatie Duinrell

In Wassenaar, Zuid-Holland ligt Duinrell. Bij het mooi gelegen pretpark liggen ook het Tikibad en het Vakantiepark Duinrell. Het pretpark heeft vele soorten attracties en is met name gericht op gezinnen met kinderen, maar het park kent ook een aantal attracties voor wat oudere kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er diverse shows en is er indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Maar er zijn ook diverse junior achtbanen, een rodelbaan, trampolines, de Mad Mill, Aqua Shute, Waterspin en vele speeltoestellen. Buiten het seizoen is Rick’s Fun Factory ook geopend om los van het park te bezoeken.

Tijdens Winterpret heeft het pretpark een winters thema en zijn speciale shows. Niet alle attracties zijn dan geopend. Rick’s Fun Factory is ook tijdens Winterpret geopend maar kan dan niet los bezocht worden. Attraciepark Duinrell is ook uitstekend geschikt voor schoolreisjes, waarvoor diverse arrangementen bestaan. Tevens is een congrescentrum dat gebruikt kan worden door bedrijven. Ook zijn er fietsen te huren om er op uit te trekken in bosrijke omgeving en de duinen. Een bezoek aan het pretpark kan worden gecombineerd met een verblijf in het vakantiepark en een dagje waterpret in het Tikibad.

Duinrell is goed met de auto te bereiken maar ook met het openbaar vervoer, er gaan bussen vanaf de NS-stations Den Haag Centraal en Leiden Centraal.