Drouwenerzand Attractiepark

Welkom in

Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand is gericht op gezinnen met jonge kinderen en is all-inclusive. Dat wil zeggen dat eten en drinken bij de entreeprijs is inbegrepen.

Adres:

Gasselterstraat 7
9533 PC
Drouwen

Kenmerken Drouwenerzand Attractiepark

Openingstijden

Bekijk de website van Drouwenerzand voor de actuele openingstijden!

Prijzen

Vanaf 3 jaar: € 14,50 (€ 15,50 in juli & augustus)
Groepen vanaf 20 personen: € 12,00
Rolstoelgebruikers: € 11,00
Schoolreisgroepen: € 8,50
Entree na 15:00 uur (bliksembezoek): € 7,80

Website

www.drouwenerzand.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 4,00

Informatie Drouwenerzand Attractiepark

In Drouwen, Drenthe ligt Drouwenerzand Attractiepark. Het park ligt vlakbij een camping en bungalowpark en is handig te combineren met een verblijf daar of gewoon voor een leuk dagje uit met de familie. Het attractiepark is gericht op gezinnen met jonge kinderen en is all-inclusive. Dat wil zeggen dat eten en drinken bij de entreeprijs is inbegrepen. Koffie, thee, limonade maar ook soep, diverse broodjes en softijs zijn onbeperkt beschikbaar. De kinderen, en natuurlijk ook de ouders, kunnen zich vermaken in een van de vele attracties als de Botauto’s, Piratenboot, Rolling Stones, Wild-West Swing, klimtoren Himalaya of Oldtimerbaan. Er gaat ook een treintje door het attractiepark Drouwenerzand.

Terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen zijn er voor de ouders diverse terrassen. Er zijn ook overdekte speelattracties voor de kleinere kinderen zoals Indoor Apenkooi en een Ezelbaan. Het park is goed bereikbaar met de auto. Wie met het OV gaat kan de bus nemen vanaf Groningen, Assen of Emmen, er is een halte bij attractiepark Drouwenerzand.