Deltapark Neeltje Jans

Welkom in

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans

In dit educatieve attractiepark kan men van alles leren over de natuur in het gebied en over de wereldberoemde deltawerken.

Adres:
Faelweg 5
4354 RB
Vrouwenpolder

Kenmerken Deltapark Neeltje Jans

Openingstijden

Bekijk voor de actuele openingstijden de website van Neeltje Jans!

Prijzen

Kinderen t/m 1 jaar: gratis
2 – 3 jaar: € 7,00
4 – 11 jaar: €16,00
12 – 64 jaar: €18,00
65+: € 16,00
Onderwijsgroepen (> 20 personen): €10,00

Website

www.neeltjejans.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 7,50

Informatie Deltapark Neeltje Jans

Bij Vrouwenpolder, Zeeland ligt deltapark Neeltje Jans. In dit educatieve attractiepark kan men van alles leren over de natuur in het gebied en over de wereldberoemde deltawerken. Maar er zijn ook shows met dieren en diverse speeltoestellen waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Er zijn exposities over de watersnoodramp van 1953, over walvissen, mosselen en natuurlijk een expositie over de deltawerken, die u ook kunt bezoeken. Kleine kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de waterspeelplaats. Het hele gezin kan genieten van de 3D-film “Waterworld”, de orkaanmachine, schommelschip Moby Dick, de waterglijbanen en er kan worden gekeken naar een leuke zeehondenshow. Kortom een leuk en leerzaam dagje uit in een mooie omgeving. Wie na een dagje Neeltje Jans trek heeft gekregen kan terecht in het Delta Plaza, waar naast een restaurant ook winkels en filmzalen zijn, en het pannenkoekenrestaurant voor diverse menu’s en arrangementen.

Deltapark Neeltje Jans is goed bereikbaar met de auto. Wie met het OV gaat kan de bus nemen vanaf NS-Stations Vlissingen en vanaf Rotterdam Zuidplein