De Efteling

Welkom bij

Pretpark De Efteling

De Efteling

Alle informatie over Pretpark De Efteling overzichtelijk op een rij.

Adres:

Pretpark De Efteling
Europalaan 1
5171 KW
Kaatsheuvel

Kenmerken De Efteling

Parkeergelegenheid

5.000 plaatsen beschikbaar

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie De Efteling

Er was eens… een Sprookjesbos dat uitgroeide tot een reusachtige Wereld vol Wonderen. De Efteling bestaat 60 jaar en viert dit bijzondere jubileumjaar met een volle activiteitenkalender en nieuwe, sensationele attracties. De Efteling schittert als nooit tevoren!

Om dit unieke jaar te vieren is sinds 1 juni 2012 dagelijks de sensationele jubileumshow Aquanura te beleven. Aquanura is de grootste watershow van Europa! Ervaar de magie waarmee sprookjes en attracties tot leven komen: een spektakel van water, licht en vuur. Een schitterend slot van een sprookjesachtige Efteling-dag.

Er is meer betoverend nieuws, want in het Sprookjesbos is vanaf 8 november 2012 het nieuwe sprookje De nieuwe kleren van de keizer te bewonderen. Het Sprookjesbos blijft je betoveren!

Wandel verder en geniet van vier reusachtige rijken. Beleef de spectaculaire parkshow Raveleijn, zet je schrap voor een spannende race in de houten racer-achtbaan
Joris en de Draak en ontmoet Sprookjesboom en luister naar de prachtigste verhalen.

Zo zie je: er zijn 1001 redenen om in dit bijzondere jaar naar de Efteling te komen! En na zo’n betoverende dag vol belevenissen wens je dat je nog een dag had. Blijf daarom slapen in het Efteling Hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk. Daar doe je een dutje uit duizenden…