Bellewaerde

Welkom in

Attractiepark Bellewaerde

Attractiepark Bellewaerde

In 1954 werd het Park Bellewaerde geopend als een safaripark. Men kon er heerlijk vrij rondlopen tussen de dieren. Door de jaren heen is het echter uitgegroeid tot een combinatie tussen een pretpark en een dierentuin.

Adres:

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Kenmerken Attractiepark Bellewaerde

Openingstijden

6 april t/m 3 november 2019

Prijzen

Kinderen tot 1 meter: gratis
Kinderen tussen 1 meter en 1,4 meter: € 28,00
Volwassenen: € 32,00
55+: € 27,00
Mindervaliden: € 27,00
Voor groepen gelden speciale kortingen

Parkeergelegenheid

Onbekend

Parkeerkosten

€ 6 per dag
Seizoenspas parkeren € 15

Informatie Attractiepark Bellewaerde

Het is een leuk uitje voor het hele gezin, een dagje Bellewaerde Park in Ieper, België! Er zijn verschillende delen van het pretpark. In al deze delen zijn verschillende dingen te doen, die weer verband houden met het thema van het gedeelte van het Bellewaerde Park. Zo heb je in het Canadese gedeelte een waterattractie genaamd de Niagara, en wat dacht u van de riversplash in Far West! Kinderen kunnen zich helemaal laten gaan in het Kidspark en wil je wilde dieren zien, breng dan een bezoekje aan de Jungle. Er zijn vele verschillende spannende attracties in het groene park te vinden maar ook lekker rondwandelen in het park en genieten van de sfeer is geen probleem in Bellewaerde Park.

Aan het eind van de dag kunt u tot slot nog een lekker hapje eten in een van de restaurants of gewoon overdag een snack bij een van de standjes behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! Kortom, er is voor iedereen wel iets te doen in Bellewaerde Park in Iepen. En ga je met een groep, dan krijgt u ook nog eens korting op de toegangsprijzen. Jong en oud zal zich goed vermaken in park Bellewaerde