ZooParc Overloon

Welkom in

ZooParc Overloon

ZooParc Overloon

Het gezellige ZooParc Overloon is gevestigd in het gelijknamige kleine Brabantse dorpje. De dierentuin kenmerkt zich door ruime verblijven voor de dieren – een leuk en leerzaam dagje uit!

Adres:
Stevensbeekseweg 19-21
5825 JB
Overloon

Kenmerken ZooParc Overloon

Openingstijden

mei t/m oktober: dagelijks van 09:30 tot 18:00 uur
november t/m april: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

Prijzen

kinderen t/m 2 jaar: gratis
kinderen vanaf 3 jaar & volwassenen: € 16,95 (online: € 14,95)

Parkeergelegenheid

Eigen parkeerplaatsen bij park

Parkeerkosten

€ 5,00

Informatie ZooParc Overloon

Zoo Parc Overloon, gevestigd in het gelijknamige kleine Brabantse dorpje, is in 2000 open gegaan. De dierentuin kenmerkt zich door ruime verblijven voor de dieren. Door de Aziatische Maidan en het Lemureneiland mogen bezoekers lopen. Bij het park zit ook een botanische tuin. Bij de botanische tuin hoort de rododendronvallei, kruidentuin, lelietuin, heidetuin en kassen met een grote acacia- en cactuscollectie. In Zoo Parc Overloon is ook een speciale kinderafdeling, Kids Kingdom genaamd, waar de liefste dieren te vinden zijn. Hierbij kan gedacht worden aan stokstaartjes en wasberen.

Maar het kan ook ruiger in ZooParc Overloon. Zo is er de Cheetah County met een grote hoeveelheid cheetahs. Ook leuk is om te kijken naar het kamelenverblijf. Naast deze dieren is er ook een grote diversiteit aan vogels en reptielen op het park.

Bij binnenkomst wordt de bezoeker begroet door Panda’s. Ook een grote publiekstrekker is de vlindervallei.