Wildlands Emmen

Welkom in

Wildlands Adventure Park Emmen

Wildlands Emmen

Wildlands Emmen biedt elke bezoeker een dierenexpeditie rond de wereld in één dag! Wildlands heeft een eigen, jungle, savanne en poolgebied – bereid je dus voor op een wilde dag vol dieren!

Adres:
Hoofdstraat 18
7811 AB
Emmen

Kenmerken Wildlands Emmen

Openingstijden

Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur
Juli & augustus van 10:00 tot 18:00 uur
Weekenden mei & juni van 10:00 tot 18:00 uur

Prijzen

Prijzen online ticketshop:
Kind 3 t/m 9 jaar € 19,50
10 t/m 64 jaar € 22,50
65+ / mindervalide € 21,50

Parkeergelegenheid

Geen eigen parkeerterrein, voldoende aanwezig in omgeving.

Parkeerkosten

Parkeertarieven gemeente Emmen

Informatie Wildlands Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft drie verschillende gebieden, die allemaal op je eigen tempo te ontdekken zijn. Begin je in het oerwoud van Jungola? Bereid je dan voor op klimmen en klauteren als een aap over torens en touwbruggen. Ook kan je hier met een boot over de rivier varen, vlak langs de olifanten!

In Serenga, de savannewereld van Wildlands, ga je op een echte safari langs giraffes en neushoorns! Ook kan je de machtige leeuwenberg bezoeken, en het domein van de bavianen betreden. Kom oog in oog te staan met giraffes, stokstaartjes en zelfs nijlpaarden!

Uiteindelijk bereik je het ijskoude Nortica, domein van dieren die onder en boven water leven. Je start in de haven bij de zeeleeuwen en robben, en loopt dwars door het leefgebied van de pinguïns. Vanuit een heus poolstation bestudeer je de ijsberen, die je boven én onder water kan volgen.