Ouwehands Dierenpark Rhenen

Welkom bij

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Alle informatie over Ouwehands Dierenpark Rhenen overzichtelijk op een rij.

Adres:
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV
Rhenen

Kenmerken Ouwehands Dierenpark Rhenen

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur
In de vakanties en weekeinden van 09:00 tot 18:00 uur (m.u.v. november t/m maart)

Parkeergelegenheid

Parkeerplaats voor het park

Parkeerkosten

€ 6,00

Website

www.ouwehand.nl

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Ouwehands Dierenpark Rhenen

Een dagje uit in Ouwehands Dierenpark Rhenen is een afwisselende belevenis. Stap binnen in Pàssaro, een paradijs van kleurrijke en tropische vogels, en bewonder vervolgens de unieke witte tijgers en witte leeuwen. Sta neus aan neus met de ijsberen en loop onder de slingerende orang oetans door.

Bekijk de beren in Het Berenbos van Ouwehands Dierenpark Rhenen Dit is een 20.000 m² grote semi-wildernis waar grote bruine beren en wolven in de vrije natuur kunnen leven. Het Berenbos is een veilig heenkomen voor bruine beren die overal in de wereld in hun bestaan worden bedreigd. De meeste van deze beren waren, voordat ze in het Berenbos kwamen te wonen, dansbeer, circusbeer of filmbeer. Het publiek kan via een loopbrug de beren bekijken zonder dat de dieren gestoord worden.

In Ouwehands Dierenpark Rhenen kunnen kinderen ook zelf de beest uithangen in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Hier leren kinderen spelenderwijs over het leven van de dieren in het wild. Van Afrika genieten kan in de speelsafari Umkhosi. Hier bevinden zich mandrils, giraffen, leeuwen, zebra’s en vele andere Afrikaanse dieren. Over de touwbruggen kunnen kinderen van boomhut naar boomhut klimmen en de leeuwen of giraffen bespieden vanuit een spannende uitkijkpost. Hier kunnen kinderen ook op de grootste olifant ter wereld klimmen en zo vanaf 12 meter hoogte over de Afrikaanse olifanten heen kijken.

Ook zijn er verschillende diervoorstellingen in het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Onder deskundige leiding wandelen bijvoorbeeld een getrainde lama of een groep ganzen door het park