Dierenpark Amersfoort

Welkom in

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort – de meest speelse dierentuin van Nederland!

Adres:
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC
Amersfoort

Kenmerken DierenPark Amersfoort

Openingstijden

januari t/m maart: 10:00 tot 17:00 uur
april t/m 27 oktober: 09:00 tot 18:00 uur
28 oktober t/m 31 december: 10:00 tot 17:00 uur

Prijzen

kinderen t/m 2 jaar: gratis
kinderen van 3 t/m 12 jaar: € 19,50
volwassenen (vanaf 13 jaar): € 23,50

Parkeergelegenheid

Eigen parkeerterrein

Parkeerkosten

€ 7,00

Informatie DierenPark Amersfoort

Klim boven beren, spot giraffen vanaf je fietsboot en kom glijden langs hyena’s. In DierenPark Amersfoort ontmoet je de dieren op een unieke manier. Olifant Indra verwacht dit voorjaar een jong olifantje, kom jij ook op kraambezoek?

In DierenPark Amersfoort zijn de dieren wel heel dichtbij. In SnavelRijk loop je tussen de indrukwekkende gieren, in de donkere Nacht hangt er opeens een luiaard voor je neus en in het Woud kun je op bezoek bij de dassen in de burcht.

Ga ook op ontdekking in het DinoPark waar zeventig levensgrote dinosaurussen te zien zijn. Pas wel op, zij brullen. Ontmoet ook levende dino’s als de kleurrijke helmkasuaris en de reuzenschildpadden.

TIP: tijdens de schoolvakanties is er nog meer te ontdekken! Zo kun je een hoop doen tijdens Poep & ZOO, kijk je achter de schermen tijdens ZOO’n ZOOmer en in de herfstvakantie ga je mee in een legertruck door een bos vol dino’s met de DinoAdventures. Leuk om te weten dat je niet extra hoeft te betalen voor deze speciale programma’s.