De Katjeskelder

Welkom op

Vakantiepark De Katjeskelder

De Katjeskelder

De Katjeskelder is een vijf-sterren-bungalowpark en camping midden op De Vrachelse Heide, in één van de mooiste streken van West-Brabant.

Adres:
Katjeskelder 1
4904 SG
Oosterhout (Noord Brabant)

Kenmerken De Katjeskelder

Openingstijden

Onbekend

Parkeergelegenheid

Onbekend

Parkeerkosten

Gratis

Telefoonnummer

0162-453539

Website

www.roompot.nl

Geschikt voor gezinnen

Ja

BANNERRUIMTE

Informatie De Katjeskelder

Dit rustige en zeer kindvriendelijke park is een feest voor het hele gezin. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen in De Katjeskelder met de zeer kindvriendelijke voorzieningen zoals onder meer het tropisch zwembad met waterglijbaan, avonturen midgetgolf en de talrijke speeltoestellen in de vele speeltuinen.

Ook buiten De Katjeskelder is genoeg te doen, voor kinderen en ouders. De centrale ligging is ideaal voor een bezoek aan één van de dagattracties in de omgeving. Met een uitstapje naar bijvoorbeeld De Efteling of De Beekse Bergen, of de nabijgelegen plaatsen Breda en Oosterhout kan de vakantie helemaal niet meer stuk. Daarnaast biedt de ligging, midden in de Brabantse bossen nog meer ingrediënten voor onvergetelijke avonturen. In de bosrijke natuurgebieden die het dit vakantiepark omringen kunt u heerlijk wandelen en fietsen. U kunt in De Katjeskelder in een mooie bungalow of luxe villa verblijven, of in uw eigen accomodatie op de prachtige camping.